Skip to content

müügitingimused

Pigneres OÜ on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt koostas Pigneres OÜ käesoleva privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad Pigneres OÜ kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Pigneres OÜ tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.
Laik3-18

Müügitingimused


Käesolevad „LOOV teraapiakeskus“ müügitingimused (edaspidi „Müügitingimused“) kehtivad kaupade ja teenuste otsmisel aadressil www.loovtk.ee või selle alamdomeenidel asuvast veebipoest (edaspidi „Veebipood“). Veebipoe omanik ja operaator on Pigneres OÜ (registrikood 14717486), asukohaga Kuuse 6, Kiisa, Saku vald 75503. Veebipoes ostu sooritanud isikut nimetatakse edaspidi „Klient“.

1. Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

1.1. Müügitingimused kehtivad Veebipoest kaupade ostmisel.

1.2. Veebipoes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde.

1.3. Veebipood võtab vastu makseid eurodes (EUR). Makseviisidena aktsepteerib veebipood pangalinke läbi Montonio rakenduse (Eesti) ja kaardimakseid (Visa, MasterCard).

1.4. Üldiselt toimetatakse kaubad Ostjani e-maili teel ja hinnale kauba kättetoimetamise kulu ei lisandu. Kui tegu ei ole kaubaga mis toimetatakse Ostjani e-maili teel, siis lisandub tasu kauba kättetoimetamise eest. Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast ning kättetoimetamise viisist. Kättetoimetamise tasu kuvatakse ostjale tellimuse vormistamisel.

1.5. Teave kauba kohta on esitatud Veebipoes vahetult kauba juures.

1.6. Hinnad kehtivad tellimuse vormistasest kuni vormistatud tellimuse maksetähtaja aegumiseni (5 päeva pärast tellimuse vormistamist).

1.7. Veebipood jätab endale õiguse teha müügihindades muudatusi, mida kajastatakse veebilehel loovtk.ee.

1.8 Toodete ostmiseks tuleb Veebipoes valida vastav toode või teenus (edaspidi „Toode“), registreerida end Veebipoe kasutajaks, täita veebilehel nõutud andmeväljad ja valida makseviis.

1.9 Makse sooritamisega loetakse Veebipoe ja Kliendi vahel sõlmituks ostu-müügileping, mis jõustub samaaegselt (makse sooritamisega). Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Veebipoe arvelduskontole. Leping lõpeb automaatselt hetkest, kui Kliendil ei ole ühtegi aktiivse ligipääsuga Toodet.

2. Toodete kohaletoimetamine ja kätte saamine

2.1 Digitaalseid materjale saadetakse kõigile e-posti aadressidele. Füüsilisi kaupu saadetakse järgmistesse riikidesse: Eesti.

2.2 Füüsiliste kaupade kättesaamiseks on ostjal järgnevad valikud: Itella.

2.3 Saatmiskulud on arvestatud toote hinna sisse ja eraldi saatmiskulu ei lisandu.

2.4 Eestisisesed saadetised jõuavad üldjuhul ostja määratud sihtpunkti 3-7 tööpäeva jooksul alates müügilepingu jõustumist. Erandlikel juhtumitel (nt tegevuskarpide eeltellimused) toimub saatmine kokku lepitud kuupäeval.

3. Taganemisõigus

3.1. Pärast tellimuse kättesaamist on Ostjal õigus e-poes sõlmitud lepingust taganeda 14 päeva jooksul, va digitaalsete ja eritellimuslike toodete puhul.

3.2. Taganemisõigus ei kohaldu, kui ostjaks on juriidiline isik.

3.3. 14-päevase tagastamisõiguse kasutamiseks ei tohi tellitud kaupa kasutada muul viisil kui on vajalik kauba olemuses, omadustes ja toimimises veendumiseks viisil nagu see on lubatud kauba testimiseks füüsilises poes.

3.4. Kui kaupa on kasutatud muuks otstarbeks kui on vajalik kauba olemuses, omadustes ja toimimises veendumiseks või sellel on kasutamise või kulumise märke, on Veebipoel õigus alandada tagastatavat tasu vastavalt kauba väärtuse vähenemisele.

3.5.Kauba tagastamiseks tuleb esitada kauba ostmisest taganemise avaldus e-posti aadressile loov@loovtk.ee hiljemalt 14 päeva jooksul kauba kättesaamisest.

3.6. Kauba tagastamise kulud kannab Ostja, välja arvatud juhul, kui tagastamise põhjus seisneb asjaolus, et tagastamisele kuuluv asi ei vasta tellitule (nt vale või defektiga asi).

3.7. Ostja peab kauba tagastama avalduse esitamisele järgneva 14 päeva jooksul või esitama tõendi, et ta on eelnimetatud perioodi jooksul kauba üle andnud kauba vedajale.

3.8. Veebipood tagastab tagastatava kauba kättesaamisel ostjale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva möödumisel arvates taganemisavalduse saamisest, kõik ostjalt lepingu alusel saadud tasud.

3.9. Veebipood võib keelduda tagasimaksete tegemisest seni, kuni on lepingu esemeks oleva asja tagasi saanud või kuni Ostja on esitanud tõendid, et on asja tagasi saatnud, sõltuvalt sellest, kumb toimub varem.

3.10. Kui Ostja on sõnaselgelt valinud Veebipoe pakutud kõige odavamast tavapärasest asja kättetoimetamise viisist erineva kättetoimetamise viisi, ei pea Veebipood tarbijale tagastama kulu, mis ületab tavapärase kättetoimetamise viisiga seotud kulu.

4. Rikkumised ja vaidluste lahendamine

4.1 Kui Kliendil on Veebipoe osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressile loov@loovtk.ee

4.2 Kui Klient ja Veebipood ei suuda lahenda vaidlust läbirääkimiste teel, on Kliendil võimalik pöörduda tarbijavaidluste komisjoni poole. Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada Kliendi ja Veebipoe vahel sõlmitud lepingust tulenevaid vaidlusi. Kliendi kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta.

4.3 Veebipoel on õigus ühepoolselt piirata Kliendi ligipääsu kõikidele Toodetele või Kasutajakeskkonnale, kui on põhjendatud kahtlus, et Klient on rikkunud mõne Toote ostu-müügilepingut, sh käesolevaid Müügitingimusi.

5. Isikuandmete töötlemine

5.1 Isikuandmete vastutav töötleja on Veebipood. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud andmed makselahenduste pakkujatele.

6.1 Veebipood kinnitab, et Kliendi poolt edastatud andmete kaitse on tagatud ja Kliendi isikuandmete töötlemisel rakendatakse isikuandmete kaitse seaduses sätestatud nõudeid. Makselahenduse turvalisuse tagab krüpteeritud andmesidekanal, mille käigus puudub kolmandatel isikutel isikuandmetele ja pangarekvisiitidele ligipääs.

6.2 Kliendi poolt ostukorvis sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, e-maili aadress, pangarekvisiidid) kasutatakse ainult lepingu täitmiseks ja ei avaldata kolmandatele osapooltele, v.a. seadusega ettenähtud juhtudel, samuti Toote edastamiseks seotud osapooltele (nt. Itella).

6.3 Uudiskirjade edastamiseks (v.a juhul kui Klient ei ole ise selleks soovi avaldanud) ning otseturustuseks ostukorvis antud isikuandmeid ei kasutata.

PIGNERES OÜ Reg nr: 14717486 Kuuse 6, Kiisa, Saku vald 75503